Kultúra

Itt az első kép a Mary Poppins folytatásából

A felvételen a főszerepet játszó Emily Blunt látható Poppins kisasszonyként.

A Disney még 2015 őszén jelentette be, hogy elkészítik az 1964-es Mary Poppins folytatását, amellyel kapcsolatban aztán eldőlt, hogy a rendezője a Chicago levezényléséért Oscarra jelölt Rob Marshall, míg a főszereplője a Gideon lányában nyújtott alakításáért Arany Glóbuszt nyert Emily Blunt lesz.

A Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) című produkciónak azóta elkezdődött és jelenleg is zajlik a forgatása, amelyről most közzétették az első képet. Ezen éppen Blunt látható Poppinsként, akit anno az alakításáért Oscarral és Golden Globe-bal kitüntetett Julie Andrews formált meg a klasszikusban.

Walt Disney Pictures

Blunt mellett sok elismert színész fog játszani a filmben, amelynek szereplőgárdáját többek között az egyaránt Oscar-díjas Meryl Streep és Colin Firth, továbbá a nagyszerű Angela Lansbury, illetve Ben Whishaw, Emily Mortimer és a Burt nevű kéményseprő szerepében visszatérő Dick Van Dyke alkotja.

A sequel pontos cselekménye még mindig nem ismert, de az fix, hogy a forgatókönyvét kidolgozó David Magee a Mary Poppins regényciklust jegyző P.L. Travers művei alapján vetette papírra a sztorit.

A készítőkkel kapcsolatban még annyit tudni, hogy a produkció zenéjét az ötszörös Oscar-jelölt Marc Shaiman és a háromszoros Emmy-jelölt Scott Wittman (Hajlakk, Kasszasiker) páros kotyvasztja.

A Mary Poppins Returns 2018. december 25-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik