Kultúra

A kéményseprő is ott lesz az új Mary Poppinsban

Dick Van Dyke a Burt nevű kéményseprőt alakította a ’64-es klasszikusban, most pedig a Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott, hogy nemhogy nem tervez visszavonulni, de tele van tervekkel.

Azt hiszem, ez a legrosszabb, amit az ember tehet. Néhányan, akik mégis megteszik, hirtelen megöregednek. Én azt gondolom, hogy muszáj aktívnak maradni.

A musicalben Mary Poppinst Emily Blunt alakítja, a lámpagyújtogató Jacket pedig Lin-Manuel Miranda, a világsikerű, tizenegyszeres Tony-díjas musical, a Hamilton szerzője és főszereplője játssza majd, de feltűnik Meryl Streep és Colin Firth is a 2018 karácsonyán érkező moziban.

A Disney már évek óta dolgozik a Julie Andrews főszereplésével klasszikussá vált 1964-es Mary Poppins folytatásán, a filmet Rob Marshall rendezi majd, a filmzenét pedig az a Marc Shaiman írja, aki az Addams Family és az Apáca Show zenéit is szerezte. A Mary Poppins visszatér a tervek szerint a ’30-as évek gazdasági világválságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek, és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresi egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Forrás: mti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik