Kultúra

Előzetest kapott az év legfeszkósabb magyar filmje

Rendkívül izgalmasnak ígérkezik A tökéletes gyilkos című thriller, amelyben László Zsolt fog nyomozni egy vérfagyasztó bűntény ügyében.

A többek között az Esti Kornél csodálatos utazását és a Lopott képeket is jegyző Pacskovszky József rendezésében készül A tökéletes gyilkos című thriller, amely a most megjelent első előzetese alapján jó eséllyel pályázik az év legizgalmasabb magyar filmje címre.

A film főhőse Kamenár (László Zsolt), a gyilkossági csoport nyomozója, aki nem találja helyét lánya halála után. Amikor aztán egy brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát (Hőrich Nóra Lili), a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével Kamenár élete új értelmet nyer, ennélfogva minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a kegyetlen gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut: amennyiben Petra nem ártatlan, akkor ő a tökéletes gyilkos.

A szinte tapintható feszültség mellett látványos akciójeleneteket is felvonultató és Szervét Tibor, illetve Szabó Győző mellékszereplésével forgatott A tökéletes gyilkos valamikor idén fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik