Kultúra

Nagy Feróval közeleg az év leglazább bulifilmje

Előzetest kapott a Csupó Gábor rendezésében készülő Pappa Pia, amely egy ritka vagány zenés produkciónak ígérkezik.

Az év egyik legszórakoztatóbb magyar filmjeként közeleg a Csupó Gábor rendezésében készülő Pappa Pia című produkció, amelyhez a mai napon végre felkerült a világhálóra a lejjebb látható első előzetes.

A film cselekménye szerint Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja és habozás nélkül hívja a haverjait. A pesti vagányok, bohémek és egyéb figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.

A főszereplők mellett az Ostorházi Bernadett, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kováts Vera, Mózes András és Vajna Tímea alkotta szereplőgárdával forgatott film augusztusban fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik