Kultúra

Magyarul is durva az új démonos horror előzetese

A The Bye Bye Man című filmben a szereplőknek elég lesz csupán a gonosz szerzetre gondolniuk ahhoz, hogy megidézzék őt.

A horror műfajában legutóbb a hazánkban februárban bemutatott A fiú című démoni babás alkotással jelentkező STX Entertainment következő produkciójaként készült a The Bye Bye Man, amely hazánkban majd a Bye Bye Man – A rettegés neve címen fog a mozikba kerülni. Az Oscarra is jelölt Stacy Title rendezte horror előzetesének elkészült a magyar verziója, amely egy bizarr és para alkotást ígér.

A rémfilm arra az elképzelésre épít, hogy a gonoszság negatív energiája valójában ebben a Bye Bye Man fedőnevű rémben manifesztálódik a világban, aki viszont éppen ezért olyan nagy rohadék, hogy ha valahol valaki kimondja a nevét, vagy akárcsak rágondol, ő rögvest ott terem és kivonja az illetőt a forgalomból. A horror pedig azoknak a szerencsétlen fiataloknak a története lesz, akik erre a nagy egyetemes igazságra rájönnek és miután ennek következtében egyszerűen képtelenek lesznek kiverni a fejükből a kaszást Bye Bye Mant (Doug Jones), ezért az természetesen szépen sorban elkezdi levadászni őket.

Az áldozatokat játszó ismeretlen fiatal színészek mellett a Douglas Smith, Carrie-Anne Moss, Michael Trucco, Cleo King, valamint (némiképp meglepő módon) az Arany Glóbusz- és Oscar-díjas Faye Dunaway alkotta szereplőgárdával forgatott Bye Bye Man április 27-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik