Kultúra

A mumus csak azokat nyírja ki, akik hisznek benne

Kb. ez lesz a koncepciója a The Bye Bye Man című horrornak, amelyből kiderül, hogy az emberi gonoszság igazából nem valami, hanem valaki. Előzetes.

A horror műfajában legutóbb a hazánkban február elején bemutatott A fiú című démoni babás alkotással jelentkező STX Entertainment következő félelmetes produkciójaként közeleg a The Bye Bye Man című mozi, amely a most megjelent első előzetese és a szinopszisa alapján ritka nagy baromságnak ígérkezik.

A Down on the Waterfront című 1993-as rövidfilmjéért Oscarra is jelölt Stacy Title mozija arra az elképzelésre fog építeni, hogy a gonoszság negatív energiája valójában ebben a Bye Bye Man fedőnevű rémben manifesztálódik a világban, aki viszont éppen ezért olyan nagy rohadék, hogy ha valahol valaki kimondja a nevét, vagy akárcsak rágondol, ő rögvest ott terem és kivonja az illetőt a forgalomból. A horrorfilm pedig azoknak a szerencsétlen fiataloknak a története lesz, akik erre a nagy egyetemes igazságra rájönnek és miután ennek következtében nem fogják tudni kiverni a fejükből a mumusszerű Bye Bye Mant, ezért az természetesen szépen sorban elkezdi levadászni őket.

Az ismeretlen fiatal színészek, illetve Douglas Smith, Carrie-Anne Moss, Michael Trucco és Doug Jones mellett a legendás Faye Dunaway alkotta szereplőgárdával készülő The Bye Bye Man június 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik