Kultúra

Dwayne Johnson két filmben is szupergonosz lesz

A Szikla a DC képregények egyik legizgalmasabb negatív figuráját fogja megformálni.

Az már tavaly nyáron eldőlt, hogy a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Dwayne Johnsonból hamarosan szuperhős lesz, mostanra azonban már az is biztossá vált, hogy a jövőben szupergonoszt is játszhat majd, ráadásul nem egy, hanem két produkcióban is.

Arról van szó, hogy a folyamatosan újabb és újabb szerepeket vállaló Dwayne Johnson még korábban leszerződött a DC képregényein alapuló Shazam! című szuperhősmozira, melyben a címszereplő hős nemezisét, Black Adamet fogja játszani. Már önmagában ez sem semmi, azonban a produkciót társfinanszírozó New Line Cinema bejelentette, hogy

A Szikla által megformált Black Adam saját filmet kap majd, amely a Shazam-mozihoz hasonlóan a Warner Brothers szuperhősös filmuniverzumának egyik új installációja lesz.Egyelőre még a Shazam! és az értelemszerűen a Black Adam címet kapó másik mozi is csupán az előkészületek fázisában van, így túl sok konkrétumot nem tudni róluk, leszámítva azt, hogy az előbbit 2019-ben tervezik majd bemutatni a mozikban.

A filmek alapjául szolgáló képregényekről annyit kell tudni, hogy a főhősük egy Billy Batson nevű tinédzser, akinek az egyik neve azért Shazam, mert a Salamon, Herkules, Árész, Zeusz, Akhilleusz és Merkúr neveinek kezdőbetűiből összeálló szót/nevet kiáltva képes átváltozni a Marvel Kapitányként is ismert szuperhőssé. Az ő legnagyobb ellenfeleként vált népszerűvé Black Adam, aki manapság a DC univerzum egyik kiemelkedő szupergonosza.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik