Kultúra

És azt vágod, hogy Dwayne Johnson énekel az új filmjében?

Pedig így igaz. Ráadásul már meg is hallgathatod, hogy pontosan mit ad elő A Szikla a Vaiana című animációs moziban. Videó.

Hazánkban csütörtökön érkezik meg a mozikba a Vaiana (eredetileg Moana), amely a tengerentúlon alighogy bemutatták, a hétvégén már át is vette a vezetést a bevételi toplistán. A Ron ClementsJohn Musker páros rendezésében készült alkotás húzóneve egyértelműen a kemény filmszerepeitől eltérően ezúttal a hangját kölcsönző Dwayne Johnson, aki egy Maui nevű lökött félistent szólaltat meg. A szerepről kiderült, hogy akad egy olyan aspektusa, amely aztán már végképp szokatlanul hathat A Szikla rajongói számára: Mauiként dalra is fakad a filmben és a You’re Welcome című dalt adja elő.

Az animációs film az eredeti címét is adó Moana hercegnő (a hangja a hawaii születésű gyerekszínész, Auli’i Cravalho) és Maui megismerkedéséről, továbbá a kalandos közös utazásukról szól. Az eddigi kedvcsinálók közül pedig a júliusban érkezett teaser trailer érzékelteti a legjobban, hogy Maui szerepében mit is alakít Johnson a Vaianában.

A kasszasikergyanús Vaina/Moana december 1-től látható a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik