Kultúra

Magyarul is vérfagyasztó az új Alien-mozi trailere

Elkészült az Alien: Covenant szinkronos előzetese, amely egy lélegzetelállító és brutális produkciót ígér.

Immár hetek óta az utómunkálatokat tapossa az Alien: Covenant, amelyről novemberben kiderült, hogy az előzetesen beígértnél közel 3 hónappal korábban fog a mozikba kerülni. Az Alien-rajongókat lázba hozó hír óta nem tudtunk meg sok újdonságot a Ridley Scott rendezésében készülő produkcióról, amelyhez karácsonykor aztán nagy váratlanul kijött a hátborzongató első előzetes. Ezt mostantól magyar szinkronnal is végignézhetjük.

A sci-fi horror a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ezen a planétán a csapat nem talál egyebet, csak a végzetes Prometheus-expedíció David nevű szintetikus tagját (Michael Fassbender), no meg egy bizarr formájú űrhajót, tele furcsa tojásokkal.

Még júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David mellett egy új, Walter nevű androidot is megformáló Fassbender. Mellettük az előzetesben is előkerülő Katherine Waterston, Billy Crudup és Danny McBride, továbbá James Franco, valamint a Peter Weyland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja még a szereplőgárdát.

A roppant ígéretes Alien: Covenant május 19-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik