Kultúra

Hátborzongató képek érkeztek az új Alien-moziból

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Prometheus folytatása már tényleg kőkemény horror lesz.

Immár hetek óta az utómunkálatokat tapossa az Alien: Covenant, amelyről novemberben kiderült, hogy az előzetesen beígértnél közel 3 hónappal korábban fog a mozikba kerülni. Az Alien-rajongókat lázba hozó hír óta nem tudtunk meg sok újdonságot a nagyszerű Ridley Scott rendezésében készülő produkcióról, mígnem aztán a héten érkezett egy izgalmas fotó a film főszereplőjéről, amelyet most hirtelen egyszerre öt újabb követett.

A felvételek a rendezőfejedelmet ábrázoló utolsó kivételével mind a sci-fi horrorból származnak és bizony arról tanúskodnak, hogy a felemás Prometheus után Scott végre valóban egy, a ’79-es A nyolcadik utas: a Halálhoz méltó előzményfilmmel fog előrukkolni.

20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox

A kezdeti kavarás után végül júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David nevű androidot ismét megformáló Michael Fassbender, akiről már azt is tudni, hogy valójában nem egy, hanem két figurát fog játszani a filmben. Mellettük Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, az Oscarra is jelölt James Franco és a Peter Wayland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja még a produkció szereplőgárdáját.

A korábban vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Fassbender), aki a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik