Kultúra

Szívbemarkoló búcsúüzenetet posztolt Carrie Fisher lánya

Billie Lourd az Instagramon tett közzé egy fotót és hozzá egy gyönyörű üzenetet, amellyel édesanyjára és nagymamájára emlékezik.

Mint ismert, a múlt héten alig két nap különbséggel távozott az élők sorából a Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként legendává vált Carrie Fisher és édesanyja, a Hollywood hőskorának egyik ikonjaként ismert Debbie Reynolds. A két színésznő halála a rajongók milliói mellett a családjuknak, köztük is Fisher egyetlen gyermekének: a 24 éves Billie Lourdnak lehet a legfájóbb, hiszen ő az édesanyját és a nagymamáját veszítette el.

A történtek óta Billie Lourd mind ezidáig nem nyilatkozott és a közösségi médiát is kerülte, mígnem aztán tegnap megjelent egy új poszt az Instagramján, melyen a lent látható családi fotót és a hozzá mellékelt megindító üzenetet tette közzé. Ebben Lourd Carrie Fisher és Debbie Reynolds rajongóinak mond köszönetet a családjuknak küldött szeretetért és támogatásért, valamint édesanyjától és nagymamájától köszön el.

Az elmúlt hét során  tőletek kapott rengeteg ima és jókívánság olyan erőt adott nekem, amilyenről nem hittem, hogy létezik. Nincsenek arra szavak, hogy mennyire fog hiányozni az én Abadabám és az én egyetlen Mombym. A szeretetetek és támogatásotok a világot jelenti nekem.

Forrás: Telegraph

Ajánlott videó

Olvasói sztorik