Kultúra

Még a haláluk előtt készült film Carrie Fisher és édesanyja kapcsolatáról

Az HBO produkciója a két színésznő egymásra utaltságát és Fisher betegségének rájuk gyakorolt hatását mutatja be.

Különleges és nagyon szomorú pikantériát kölcsönöz a Bright Lights: Starring Debbie Reynolds and Carrie Fisher című dokumentumfilmnek a közelmúlt, hiszen a hét elején alig két nap különbséggel vesztette életét a két nagyszerű színésznő, anya és lánya.

A Leia hercegnőként legendává vált Carrie Fisher és a Hollywood hőskorának egyik ikonjaként ismert Debbie Reynolds bensőséges kapcsolatáról szóló produkciót jövő

valamikor 2017 tavaszán tervezte műsorra tűzni az amerikai HBO, azonban a tragédiák következtében mostanra bizonytalanná vált, hogy valaha is leadják-e majd.

Az igazából Fisher ötlete alapján forgatott Bright Lights már nem teljesen új: a premierje még Cannes-ban volt, majd azt követően egy New York-i seregszemlén is bemutatták. Ennek ellenére az alkotást jegyző Fisher Stevens és Alexis Bloom filmesek a napokban bejelentették, hogy egyelőre nem adnak interjút a dokumentumfilm jövőjével kapcsolatban.

Az első beszámolók alapján megindító Bright Lights a két nő életének utolsó éveit öleli fel, amikor a korábbi hullámvölgyeket követően egymás szomszédjaiként laktak egy Beverly Hills-i házban. Az alkotás a kapcsolatuk mellett a bipoláris zavarral és depresszióval küzdő Fisher gyötrelmeiről is szól, valamint feleleveníti azt a két évvel ezelőtti esetet is, amikor Reynolds utolsó élő fellépésére készültek és bizonytalan volt, hogy az egyre romló egészségi állapota miatt a színésznő részt tud-e venni a Las Vegas-i eseményen.

Forrás: The Washington Post

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik