Kultúra

Hátborzongató képek érkeztek az új Stephen King-horror gonoszáról

Ráadásul nem csak róla, de az Az-remake forgatásáról is befutott néhány érdekes felvétel.

Még áprilisban vált hivatalossá, hogy hosszas huzavonát követően mégiscsak elkészül a Stephen King 1986-os Az című regényéből forgatott 1990-es tévéfilm mozis feldolgozása, amelyet a Warner Bros. fog finanszírozni. A stúdió már korábban bejelentette, hogy a remake levezénylésére a Mama című horrort író-rendező Andrés Muschiettit szerződtették, míg arra a kérdésre, hogy ki játszhatja majd a förtelmes bohóc, Pennywise szerepét az új változatban, végül június elején adták meg a választ: a befutó az ifjú Bill Skarsgard lett.

A közelmúltban aztán szépen csendben megkezdődtek az új Az (It) munkálatai és a Pennywise-t ábrázoló júliusi első fotó után most néhány újabb érkezett, amelyek között a démoni bohóc mellett néhány szereplő, egy forgatási helyszín és egy bizarr kellék látható.

New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema

A Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik