Kultúra

Itt az első kép a Stephen King-féle bohócos horror gonoszáról

Készül a Stephen King: Az című regény mozis feldolgozása, amelyből elsőként máris egy hátborzongató fotó jelent meg.

Áprilisban vált hivatalossá, hogy hosszas huzavonát követően mégiscsak elkészül a Stephen King 1986-os Az című regényéből forgatott 1990-es tévéfilm mozis feldolgozása, amelyet a Warner Bros. fog finanszírozni. A stúdió már korábban bejelentette, hogy a remake levezénylésére a Mama című horrort író-rendező Andrés Muschiettit szerződtették, míg arra a kérdésre, hogy ki játszhatja majd a förtelmes bohóc, Pennywise szerepét az új változatban, végül június elején adták meg a választ: a befutó az ifjú Bill Skarsgard lett.

A közelmúltban aztán szépen csendben megkezdődtek az új Az (It) munkálatai és hála az Entertainment Weekly magazinnak most már itt is van a produkció első képe, amely éppen a 26 évvel ezelőtti tévéfilmben Tim Curry által megformált gonosz új változatát ábrázolja.

Pennywise IT Bill Skarsgård

Jóllehet, csak az arca látható a fotón, így első körben mégsem néz ki rosszul a Poulter-féle Pennywise, sőt: felettébb ígéretes a dizájnja. Remélhetőleg a feldolgozás forgatókönyvét King műve alapján író Chase Palmer – David Kajganich – Gary Dauberman trió sem végzett kontármunkát és Muschietti is kellő tisztelettel nyúl az alapanyaghoz, amelyben mindig is benne volt, hogy egy még a tévéfilmnél is erősebb horrormozit lehetne forgatni belőle. Hogy aztán az imént nevezett alkotók mit hoznak ki belőle, az csupán jövőre fog kiderülni, merthogy az Az-remake 2017. szeptember 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik