Kultúra

Magyarul is szexi és vicces az új Baywatch előzetese

Fürdőruhák feszülnek és kockahasak villannak a vízimentős mozi trailerében, amely poénoknak sincs híján.

Már az utómunkálatokat tapossa a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Baywatch mozifilm, amelyben A Szikla oldalán olyan fiatal arcok fogják a vízimentőket játszani, mint Alexandra Daddario, Priyanka Chopra és a Pamela Anderson dekoltázsa alakítása révén emlékezetessé vált C.J. Parker figuráját megöröklő Kelly Rohrbach. A produkcióhoz a nemrég megérkezett az első teaser trailer, amelyet immár magyarul is végignézhetünk.

A cselekményről még nem tudni sokat, mindenesetre az már az előzetesből is kiderül, hogy a Los Angeles-i partok nagymenője, Mitch Buchanan (Johnson) életében a még nála is lazább és pofátlanabb Matt Brody (Zac Efron) érkezése fogja felkavarni az állóvizet, miután a srácot felveszi Buchanan főnöke, mondván új arc kell a “Baywatch-brand” élére. Az egymás iránt távolról sem lelkesedő izompacsirtáknak aztán egy különös gyilkossági ügyben kell majd elkezdeniük nyomozni, amely természetesen nem fog egyszerűen menni nekik, lévén egyikük sem azért lett vízimentő, mert éppenséggel egy észkombájn.

A kedvcsinálóban bemutatkozó csapat mellett egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő David Hasselhoff áldásával és közreműködésével készülő filmet Seth Gordon rendezi.

Az új Baywatch 2017. május 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik