Kultúra

Mókás ökörség lesz az új Baywatch

Legalábbis az első előzetese alapján, amelyben Dwayne Johnsonék nem is veszik magukat túlságosan komolyan. Trailer.

Már az utómunkálatokat tapossa a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Baywatch mozifilm, amelyben A Szikla oldalán olyan fiatal arcok fogják a vízimentőket játszani, mint Alexandra Daddario, Priyanka Chopra és a Pamela Anderson dekoltázsa alakítása révén emlékezetessé vált C.J. Parker figuráját megöröklő Kelly Rohrbach. A produkcióhoz most megérkezett az első teaser trailer, amely egy kifejezetten jópofa mozit vetít előre.

300x250

Részletek »

A cselekményről még nem tudni sokat, mindenesetre az már az előzetesből is kiderül, hogy a Los Angeles-i partok nagymenője, Mitch Buchanan (Johnson) életében a még nála is lazább és pofátlanabb Matt Brody (Zac Efron) érkezése fogja felkavarni az állóvizet, miután a srácot felveszi Buchanan főnöke, mondván új arc kell a “Baywatch-brand” élére. Az egymás iránt távolról sem lelkesedő izompacsirtáknak aztán egy különös gyilkossági ügyben kell majd elkezdeniük nyomozni, amely természetesen nem fog egyszerűen menni nekik, lévén egyikük sem azért lett vízimentő, mert egy észkombájn.

A kedvcsinálóban bemutatkozó csapat mellett egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő David Hasselhoff áldásával és közreműködésével készülő filmet Seth Gordon rendezi.

Az új Baywatch világszerte 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik