Kultúra

Ő lehet az új Mary Poppins

A Golden Globe-díjas Emily Blunt kaphatja a főszerepet a Mary Poppins folytatásában, amelynek már a rendezője is megvan.

Még szeptemberben érkezett a nagy hír, hogy a Walt Disney fontolgatja az 1964-es Mary Poppins folytatását, amelynek rendezőjeként akkor még csupán rebesgették, azonban mára már hivatalosan is bejelentették azt a Rob Marshallt, akit a Chicago levezényléséért 2003-ban Oscarra is jelöltek, magyarán nem áll távol tőle a musical műfaja.

Mostanra kiderült, hogy a Disney előrehaladott tárgyalásokat folytat Emily Blunt színésznővel és a The Hollywood Reporter értesülései alapján küszöbön áll a megállapodás, azaz igen valószínű, hogy a Gideon lánya című tévéfilmben nyújtott alakításáért Arany Glóbusszal kitüntetett színésznő lehet majd Julie Andrews utódja a főszerepben.

A sequel forgatókönyvét a a Mary Poppins regényciklust jegyző P.L. Travers művei alapján David Magee írja, továbbá már azt is tudni, hogy a produkció zenéjét az ötszörös Oscar-jelölt Marc Shaiman és a háromszoros Emmy-jelölt Scott Wittman páros fogja kotyvasztani.

Forrás: THR via Coming Soon, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik