Kultúra

Még az első résznél is keményebb lesz a John Wick 2

Ezt könyvelhetjük el az akciófilm új előzetesét látva, amelyben Keanu Reeves ólommal dúsít mindenkit, aki csak az útjába kerül.

Jövőre folytatást kap a Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként emlegetett és szélsebesen kultstátuszba emelkedett John Wick, melynek második részében a címszereplőt természetesen újra mindenki Neója alakítja. A pörgős első filmet tető alá hozó David LeitchChad Stahelski páros közül az utóbbi rendezi a sequelt, amelynek forgatókönyvét az alapfilm sztoriját is kidolgozó Derek Kolstad írta. A filmhez még októberben jött ki a teaser trailer, amelyhez képest immár sokkal többet láthatunk a folytatásból és annak észbontó akcióiból a most megjelent második előzetesben.

300x250

Részletek »

A hazánkban majd a John Wick: 2. fejezet (John Wick: Chapter 2) címen futó sequel cselekménye ugyan továbbra is eléggé ködös, mindenesetre annyi azért világossá válik, hogy a második részben is jól fésülten és elegánsan lövöldöző ex-bérgyilkosnál már megint az életére törő maffiózók fogják kihúzni a gyufát, mégpedig azzal, hogy levegőbe repítik a házát. Nem is kell majd több a visszavonult életben amúgy is csak unatkozó Wicknek, aki felkerekedik, hogy otthon és külföldön, pl. Rómában is halomra lője azokat, akik nem hagyják nyugton.

Az alapfilm mellékszereplői közül Ian McShane, John Leguizamo és Bridget Moynahan is visszatér majd, miközben a színészgárdához Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare és Common csatlakozik. A John Wick: 2. felvonás már fixen 2017. február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban – a hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik