Kultúra

Keanu Reeves halomra lő mindenkit a John Wick 2 szinkronos trailerében

Megérkezett a magyar változat, amelyben a Reevest mindig zseniálisan szinkronizáló László Zsolt hangján szólal meg a főhős.

Tavaly óta tudjuk, hogy jövőre folytatást kap a Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként emlegetett és szélsebesen kultstátuszba emelkedett John Wick, melynek második részében a címszereplőt természetesen újra mindenki Neója alakítja. A pörgős első filmet tető alá hozó David LeitchChad Stahelski páros közül az utóbbi rendezi a sequelt, amelynek forgatókönyvét az alapfilm sztoriját is kidolgozó Derek Kolstad írta. A filmhez most magyar poszter (lent), illetve szinkronizált előzetes (lejjebb) érkezett.

Freeman Film
Freeman Film

A hazánkban majd a John Wick: 2. fejezet (John Wick: Chapter 2) címen futó sequelhez még október elején érkezett meg a mozgalmas teaser trailer, amelyet immár magyarul is végignézhetünk. A film cselekménye ugyan továbbra is eléggé ködös, mindenesetre annyi azért világossá válik, hogy a második részben is jól fésülten és elegánsan lövöldöző ex-bérgyilkos valamiféle személyes ügyben Rómába utazik majd, hogy a változatosság kedvéért az olasz fővárosban dúsítsa ólommal az őt jól ismerő maffiózókat.

Az alapfilm mellékszereplői közül Ian McShane, John Leguizamo és Bridget Moynahan is visszatér majd, miközben a színészgárdához Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare és Common csatlakozik. A John Wick: 2. felvonás már fixen 2017. február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban – a hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik