Kultúra

A múmia elrontott előzetesénél ma semmi sem viccesebb a neten

Véletlenül felkerült a világhálóra a film trailerének hangeffektek nélküli változata, amelyet képtelenség végignézni nevetés nélkül.

Ezt csúnyán benézték az IMAX munkatársai, ugyanis a minap nyilván közzé akarták tenni az új A múmia (The Mummy) előzetesének IMAX-változatát, csakhogy tévedésből a trailernek egy rosszul vágott verzióját töltötték fel, amelyből teljes hangsávok hiányoznak. Természetesen midőn ezt észrevették, gyorsan törölték is, de hát tudjuk milyen az internet: ha valami egyszer felkerült, azt onnantól kezdve lehetetlen tökéletesen eltávolítani.

300x250

Részletek »

Az eredetileg forgatókönyvíró és producer Alex Kurtzman első rendezése ként készülő szörnyfilmről a hónap elején közzétett (és még minden hangeffektet tartalmazó) első előzetese hamar leleplezte, hogy igazából mi is lesz ez a produkció: nem más, mint egy újabb Mission: Impossible-mozi, amelyben Tom Cruise-nak ezúttal nem kémektől és/vagy titkos szervezetektől, hanem több ezeréves élőhalottaktól kell majd megvédenie a Földet. Magyarán nagyjából ugyanarra számíthatunk majd, mintha a lehetetlen küldetéses akciófilmek egyikét néznénk.

A film cselekményéről egyelőre annyit tudni, hogy a főhőse a Cruise által megformált Ethan Hunt Tyler Colt nevű Navy Seal-kommandós lesz, akinek aztán alaposan megfog gyűlni a baja azzal a (változatosság kedvéért) női múmiával, akit a nem csupán csinos, de ritka agilis Sofia Boutella alakít a filmben. A mellékszerepeket Annabelle Wallis, Jake Johnson és a Gladiátor főszerepéért Oscar-díjjal kitüntetett Russell Crowe fogják játszani.

A kőkemény horrornak beígért produkció világszerte június 8-án fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik