Kultúra

Nagy baromságnak ígérkezik Tom Cruise múmiás filmje

Legalábbis az első képsorok alapján, amelyek a Múmia-reboot közelgő előzeteséből adnak ízelítőt. Videó.

Christopher McQuarrie és Jon Spaihts szkriptje alapján az eredetileg forgatókönyvíró és producer Alex Kurtzman rendezésében készül az új A múmia (The Mummy), amely a Stephen Sommers írta és rendezte 1999-es kalandfilm alapjaiban újragondolt és a mában elhelyezett feldolgozása lesz.

Miután a mozihoz napokon belül megjelenik az első előzetes, ezért abból a trendnek megfelelően már most érkezett egy beharangozó promó, amely első körben egy látványosnak látványos, de a manapság divatos komolykodó hangvétel és a szemeit a “para kedvéért” megkettőző múmiacsaj alapján nevetséges produkciót vetít előre.

A reboot cselekményéről egyelőre annyit tudni, hogy a főhőse a Tom Cruise által megformált Tyler Colt nevű Navy Seal-kommandós lesz, akinek aztán alaposan megfog gyűlni a baja azzal a (változatosság kedvéért) női múmiával, akit a nem csupán csinos, de ritka agilis Sofia Boutella alakít a filmben. A mellékszerepeket Annabelle Wallis, Jake Johnson és a Gladiátor főszerepéért Oscar-díjjal kitüntetett Russell Crowe fogják játszani.

A komoly horrornak beígért produkció világszerte június 8-án fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik