Kultúra

Fantasztikus, micsoda lények lesznek a Zsivány Egyesben

Új kisfilm érkezett a Star Wars-mozihoz, amelyben zseniális jelmezekkel keltik életre a messzi-messzi galaxis teremtményeit.

Elérkezett a december és ezzel vészesen közel kerültünk az év Csillagok háborúja-mozija, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) bemutatójához. Mivel ez mindenki másnál a Disney számára fontos, ezért immár nem teketóriáznak és lassan két-három naponta feldobnak a világhálóra egy-egy új promót a filmhez, amelynek az ilyen-olyan beharangozói után ezúttal a forgatásába nézhetünk bele.

A lent látható közel másfél perces kisfilm a majd Zsivány Egyesben felbukkanó lényekre fókuszál, akiket/amiket szerencsére akárcsak Az ébredő Erő esetében, úgy a spinoff munkálatai során is valódi jelmezekkel és/vagy mechanikus bábokkal keltettek életre. A videóban a forgatáson megforduló bámulatos kavalkádról áradozó színészek, így a K-2SO jelzésű droidot megszólaltató Alan Tudyk, és a film főhősét, Jyn Erso karakterét alakító Felicity Jones mellett a rendező, Gareth Edwards is felbukkan és mesél a produkcióról.

A saga első spinoffja időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd és az első Halálcsillag terveit a Birodalomtól lenyúló lázadó különítményről fog szólni, akik egy meglehetősen színes társasággá állnak majd össze. Ennek megfelelően lesz némi csapatépítés és szervezkedés, majd a heist végrehajtása előtt/közben/után akció is szép számmal, amelyek kapcsán az új kisfilm is bizonyítja, hogy jó eséllyel ez a film lesz a Walt Disney által felvásárolt majd újraindított franchise eddigi legakciódúsabb installációja.

Már csak néhányat kell aludni és a Zsivány Egyes december 15-én megérkezik a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik