Kultúra

Itt egy szenzációs részlet a Zsivány Egyesből

A mozgalmas jelenetben Felicity Jones jól ellátja a vele szembekerülő rohamosztagosok baját. Videó.

Elérkezett a december és ezzel vészesen közel kerültünk az év Csillagok háborúja-mozija, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) bemutatójához. Mivel ez mindenki másnál a Disney számára fontos, ezért immár nem teketóriáznak és lassan két-három naponta feldobnak a világhálóra egy-egy új promót a filmhez, amelyből az ilyen-olyan előzetesek után most egy izgalmas filmklipet is végignézhetünk.

A nem túl hosszú, de annál ütősebb részletben a lázadókként szövetkező Jyn Erso (Felicity Jones) és Cassian Andor kapitány (Diego Luna) egyik akcióját láthatjuk, amint egy szakasz rohamosztagossal kerülnek szembe, akiket aztán Erso úgy lerendez, hogy azon még a társa is elámul. Külön poén a jelenet vége, amikor is megjelenik K-2SO (a hangja Alan Tudyk), aki azon háborodik fel, hogy Erso majdnem lepuffantotta őt a csata hevében.

A saga első spinoffja időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd és az első Halálcsillag terveit a Birodalomtól lenyúló lázadó különítményről fog szólni, akik egy meglehetősen színes társasággá állnak majd össze. Ennek megfelelően lesz némi csapatépítés és szervezkedés, majd a heist végrehajtása előtt/közben/után akció is szép számmal, amelyek kapcsán az új jelenet is bizonyítja, hogy jó eséllyel ez a film lesz a Walt Disney által felvásárolt majd újraindított franchise eddigi legakciódúsabb installációja.

A Gareth Edwards rendezésében készülő Zsivány Egyes december 15-én kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik