Kultúra

Egy leszbikus párról szól az év legmerészebb videoklipje

A The Veronicas nevű duó klipjében egymást érik az erotikus és pajzán jelenetek.

Az elkövetkezőkben alighanem sokat fogunk hallani a The Veronicas együttesről, ugyanis az ausztrál ikertesók alkotta duó legújabb videója meglehetősen bátran közelít egy kényes témához. A Lisa és Jessica Origliasso alkotta zenekar az On Your Side című daluk forgatókönyvírói és forgatási munkálatait arra a Ruby Rose-ra bízta, aki műsorvezetőként dolgozott az MTV Australia csatornánál, de modellként, színésznőként és rendezőként is nevet szerzett magának – és aki egy friss bejelentés alapján Jessica élete párja. A történet külön pikantériáját pedig az adja, hogy a klip két főszerepében is őket láthatjuk.

A 12 éve alakult The Veronicas Ausztrália egyik legnépszerűbb elektro/pop formációja: eddig három albumuk jelent meg, a debütáló The Secret Life of… négyszeres platina lett hazájukban, és 280 000 példány talált gazdára belőle. A folytatás, a 2007-es Hook Me Up kétszeres platina lett, és a lemezről az Untouched című dal nemzetközi Top 10-es sláger lett. Hosszú szünet után 2014-ben jelentkeztek a The Veronicas címet viselő új koronggal, amelyről a You Ruin Me bekerült az USA és Nagy-Britannia slágerlistáira is. Idén az In My Blood című dallal tették le a névjegyüket: a felvétel kétszeres platina lett.

A lányok a zenélés mellett harcos környezetvédők: csatlakoztak a Steve Irwin által alapított Wildlife Warriors Worldwide szervezethez, és 2010-ben az egyesület külön is díjazta a tevékenységüket (Wildlife Warriors of the Year).

Forrás: Sony Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik