Kultúra

Ha lebombázod a szigetét, King Kong agyoncsap, mint egy legyet

Röviden ez a tanulsága a Kong: Koponya-sziget új trailerének, amelyben a gigász mellett bizarr óriásszörnyek is előkerülnek.

A DC szuperhőseinek összeboronálása mellett mostanra újabb univerzumépítésbe kezdett a Warner Bros. Pictures, amely Godzilla után jövőre a gorillák királyát, King Kongot is újra filmre viszi. Az már biztos, hogy a filmtörténet leghatalmasabb Kongját ismerhetjük majd meg a Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) című filmben, amelyhez a júliusi teaser trailer után most megérkezett az első poszter és az első teljes előzetes is.

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

A 2014-es Godzillában megismert filantróp gigagyík leendő ellenfelének szánt szőrös titán filmje nem lesz túl komplikált, hiszen kb. ugyanarról fog szólni, mint a korábbi King Kong-mozik: egy csapat ember megérkezik a titokzatos Koponya szigetre, ahol aztán kiderül, hogy ott bizony a valaha élt legméretesebb gorilla a főnök és mint ilyen nem látja szívesen az apró, de különböző (ezúttal már modern) fegyverekkel felszerelkezett vendégeket. A nagy truváj azonban nem is Kong, hanem a sziget mélyén élő háromlábú óriásszörnyek hada lesz, amelyek az új előzetes alapján a gorilla és az emberek közös ellenségévé válnak majd a Jordan Vogt-Roberts rendezésében készülő produkcióban.

Az idén Oscar-díjat nyert Brie Larson mellett Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Toby Kebbell, John C. Reilly és az ifjú Thomas Mann alkotta szereplőgárdával készülő Kong: Koponya-sziget 2017. március 9-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik