Kultúra

Az új King Kong még Godzillánál is nagyobb és félelmetesebb lesz

Ezt szűrhetjük le a Kong: Skull Island első előzeteséből, amellyel a film már fel is írta magát 2017 legvárósabb produkciói közé.

A filmtörténet leghatalmasabb King Kongját ismerhetjük majd meg a Warner Bros. Pictures stúdió óriásszörnyes univerzumépítésének második produkciójaként készülő Kong: Skull Island című produkcióban, amelynek a hétvégi Comic-Conon leplezték le az első előzetesét.

A 2014-es Godzillában megismert filantróp gigagyík leendő ellenfelének szánt szőrös titán filmje szemlátomást nem lesz túl komplikált, hiszen kb. ugyanarról fog szólni, mint a korábbi King Kong-mozik: egy csapat ember megérkezik a titokzatos Koponya szigetre, ahol aztán kiderül, hogy ott bizony a valaha élt legméretesebb Gorilla a főnök és mint ilyen nem látja szívesen az apró, de különböző (ezúttal már modern) fegyverekkel felszerelkezett vendégeket. A sztori tehát nem fog sok újdonságot hozni, ellenben a bivalyerősnek tűnő látvány és az előzetesben már-már tapintható feszültség könnyen 2017 egyik legütősebb blockbusterévé tehetik majd a Jordan Vogt-Roberts rendezésében készülő produkciót.

A vizualitás és a feszkó mellett az alkotás harmadik erőssége a hollywoodi sztárparádé lesz, ugyanis a filmben az idén februárban Oscar-díjat nyert Brie Larson mellett Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Toby Kebbell, John C. Reilly és az ifjú Thomas Mann is játszani fog, márpedig nem semmi egy névsor ez. A hirtelen meglehetősen ígéretessé vált Kong: Skull Island 2017. március 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik