Kultúra

Még az első résznél is pornósabb lesz az Ötvenárnyalat 2

Ez derül ki abból az indoklásból, amely A sötét ötven árnyalata korhatár-besorolásához mellékeltek az ítészek.

A szeptemberben megjelent szaftos első előzetes óta nem érkezett hír A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) kapcsán, mígnem most egy érdekes dolog látott napvilágot. Tudniillik a már az utómunkálatokat taposó film megkapta az Amerikai Mozgókép Szövetség (MPAA) elengedhetetlen korhatár-kategóriáját, amely a 17 éven aluliak számára csakis szülői felügyelettel megtekinthetőnek megfelelő R-besorolás lett.

Intenzíven erotikus és szexuális tartalmú képsorok, csúnya beszéd és meztelenkedés.

– ezek jellemzik a “romantikus filmet” a szervezet indoklása szerint, magyarán a sequelre még a tavaly bemutatott első résznél is jobban ráillik majd a “szoftpornó” definíció.

A világszerte 571 millió dollárt harácsoló A szürke ötven árnyalata második részében természetesen tovább bonyolódik majd a dúsgazdag Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) kicsit sem beteg kapcsolata, de hogy konkrétan milyen irányokat vesz (vagy nem vesz) majd a pajkos románcuk, azt egyelőre csak a könyveket ismerők tudhatják. Mindenesetre a lent látható első trailer már afféle “ízléses ízelítőt” ad abból, hogy mégis milyen izgalmakat tartogat a produkció a rajongók számára.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő A sötét ötven árnyalatát James Foley rendezi. A folytatást az alapfilmhez hasonlóan Valentin-nap környékére időzítik, ezért az amerikai mozikban február 10-én fog debütálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik