Kultúra

A mamipornó folytatódik: itt A sötét ötven árnyalata előzetese

A szaftos trailer mellett az első poszter is megérkezett az Ötvenárnyalat-trilógia második részéhez.

Az utolsó infó még az volt, hogy februárban elkezdték forgatni E.L. James sikerregényei alapján a szoftpornóba hajló A szürke ötven árnyalata szinkronban készülő második és harmadik részét, mígnem most váratlanul lőn: megjelent A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) első előzetese. A lejjebb látható kedvcsináló mellett (ahogyan azt szokás) a mozi hivatalos plakátját is leleplezték, amely ilyen sejtelmesen-álarcosan semmilyen lett:

Universal Pictures
Universal Pictures

A világszerte 571 millió dollárt harácsoló produkció második részében természetesen tovább bonyolódik majd a dúsgazdag Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) kicsit sem beteg kapcsolata, de hogy konkrétan milyen irányokat vesz (vagy nem vesz) majd a pajkos románcuk, az jó kérdés (én ugyan nem tudom, mert még ha fizetnének érte sem olvasnám el a regényeket). Mindenesetre a trailer afféle “ízléses ízelítőt” ad abból, hogy a folytatás milyen izgalmakat tartogat a rajongók számára.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő A sötét ötven árnyalatát James Foley rendezi. A sequelt az alapfilmhez hasonlóan Valentin-nap környékére időzítik, ezért az amerikai mozikban 2017. február 10-én fog debütálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik