Kultúra

Itt az első kép Az igazság ligája legdögösebb szuperhőscsajáról

Aki meglepetésre nem a Csodanőt játszó Gal Gadot lesz.

A múlthéten közzétett szenzációs forgatási videót követően most újabb nyálcsorgatós izgalmas kontenttel örvendeztette meg a rajongókat a Justice League-mozit készítő Warner Brothers, amely a produkció hivatalos Twitterén közzétett fotóval leleplezte a film egyik mindeddig ismeretlen karakterét: a csinos Amber Heard által megformált Merát.

Meráról azt kell tudni, hogy ő a halakkal suttogó, úszóbajnok Aquaman (Jason Momoa) asszonykája és mint ilyen, szintén érdekes adottságokkal rendelkezik: egyebek melletttudja iránytani a vizet, szuperereje van, korlátozottan képes a telepátiára és akárcsak az ura, magasan képzett harcos.

Mindez klasszul hangzik, de hogy a népes szereplőgárdájú filmben mennyit fogunk látni belőle, az jó kérdés. Mindenesetre remélhetőleg nem csupán élő dísznek szánják Heard kisasszonyt, aki kétségtelenül remekül fest abban a zöld hacukában.

Az igazság ligája pontos cselekménye még mindig nem ismert, mindazonáltal annyit már tudunk, hogy a filmben valamiféle új és rettenetes ellenség megállítása érdekében fog elkkezdeni hősöket toborozni Batman (Ben Affleck). A Bruce Wayne-ként a világot bejáró playboy aztán az ideiglenesen téli álmot alvó Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman, Barry Allen, azaz a Villám (Ezra Miller) és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat környékezi meg.

A trailer alapján ígéretes film 2017. november 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik