Kultúra

Feliratosan még klasszabb Az igazság ligája első előzetese

Megérkezett a DC szuperhőseit egy csapattá gyúró mozi trailerének magyar felirattal ellátott változata.

A július második felében lecsengett San Diego-i Comic-Conon debütált a Warner Brothers szuperhősös univerzumépítésének non plus ultrájaként készülő Az igazság ligája (Justice League) első trailere, amelyben egyelőre csupán abból kapunk ízelítőt, hogy Bruce Wayne, alias Batman (Ben Affleck) miként igyekszik összeszedni a leendő csapattagokat. A filmet majd itthon forgalmazó InterCom jóvoltából most megérkezett a beharangozó feliratos verziója, amely az eredetinél szórakoztatóbb lehet azoknak, akik nem tudnak angolul.

A két részre szabdalt szuperprodukció első fele a The Justice League Part One (Az igazság ligája: Első rész) címet fogja viselni és a pontos cselekménye még mindig nem ismert. Mindazonáltal azt már az előzetesből is kiderül, hogy valamiféle új és rettenetes ellenség megállítása érdekében kezd el toborozni Wayne, aki az éppen téli álmot alvó Superman (Henry Cavill) hiányában a már biztos szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen, azaz a Villám (Ezra Miller) és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat képzeli el erősítésnek.

Az első körben kétségtelenül klassznak tűnő mozit a Warner-féle szuperhősmozik főkolomposa: Zack Snyder rendezi. A remélhetőleg a Batman Superman ellennél jobban sikerülő blockbuster első szelete 2017. november 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik