Kultúra

Mágikus momentumokban gazdag a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere

Az utolsó előzetes mellett a varázslós produkció végleges posztere is megérkezett.

Az április közepén megjelent látványos első teljes előzetes és a júliusban lezajlott San Diego-i Comic-Conon közzétett második trailer óta nem érkezett komolyabb kedvcsináló a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című varázslós produkcióhoz, mígnem a Warner Bros. jóvoltából most megérkezett a harmadik, egyben végső előzetes is, méghozzá az itt látható mutatós poszter társaságában:

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

A Harry Potter regénysorozattal világhírűvé vált J.K. Rowling könyvéből készülő film 1926-ban játszódik és A mindenség elméletében nyújtott alakításáért többek között BAFTA-díjjal, Arany Glóbusszal és Oscarral is jutalmazott Eddie Redmayne játssza benne a Newt Scamander (a magyar kiadásban Göthe Salmander) nevű főszereplőt, aki egy mágikus teremtményeket kutató, ún. magizoológus. A bonyodalmak ott fognak kezdődni a történetben, amikor Salmander New Yorkba érkezvén “elveszít” néhányat a vele utazó különös lényekből, amellyel veszélybe sodorja mind a varázslók, mind a muglik világát.

Az adaptációban Redmayne oldalán Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Jon Voight, Samantha Morton, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Dan Fogler fogják játszani a mellékszerepeket. A regénye alapján Rowling által írt forgatókönyvből készülő Legendás állatok és megfigyelésüket a korábban négy Harry Potter-filmet is levezénylő David Yates rendezi és az új varázslós produkció november 17-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik