Kultúra

Channing Tatum lesz a Csobbanás-remake hablegénye

A sellőfilm új változatában a félig ember, félig hal főhőst eljátszó színész mellé már a női főszereplőt is megtalálták.

Úgy tűnik, sajnos nem a levegőbe beszélt az Egy csodálatos elméért Oscar-díjat nyert Brian Grazer producer akkor, amikor egy hónappal ezelőtt beharangozta az 1984-es Csobbanás (Splash) remake-jét. Az azóta szépen csendben az előkészületi fázisba lépett produkcióról most váratlanul kiderült, hogy Grazerék a nemek felcserélésével tervezik pikánsabbá tenni az eredetinél és ehhez már meg is találták a színészeket, akik a hableány hablegény szerepét bevállaló Channing Tatum és a vele kavarni kezdő leányt eljátszó Jillian Bell lesznek.

A karrierje leghülyébb szerepére aláíró Channing Tatum és a főleg vígjátékokban sziporkázó Jillian Bell lesz az új Csobbanás két főszereplője. Fotó: Screenrant
A karrierje leghülyébb szerepére aláíró Channing Tatum és a főleg vígjátékokban sziporkázó Jillian Bell lesznek az új Csobbanás főszereplői. Fotó: Screenrant

Az annak idején Tom Hanks és Daryl Hannah főszereplésével készült Csobbanás (vagy A nagy csobbanás) új változatáról egyelőre nem tudni többet, csak azt, hogy a forgatókönyvét a 2010-es A köpönyegforgató szkriptjét jegyző és a filmben is játszó Marja-Lewis Ryan írja.

Figyelembe véve, hogy az új Csobbanást Grazer és Ron Howard közös produkciós cége, az Imagine Entertainment fogja készíteni, még az sem kizárt, hogy az eredetit is rendező egyszeres Golden Globe- és kétszeres Oscar-díjas direktor vezényli majd le a remake-et.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik