Kultúra

Vészjósló az új ördögűzős horrorsorozat trailere

A Fox égisze alatt készül a The Exorcist című széria, amely a jó öreg démoni megszállottsággal fog paráztatni.

A napokban több közelgő produkciójához is kedvcsinálót tett közzé a Fox hálózata, így a visszatérő A szökés, a szenvedős Halálos fegyver-reboot, a Kiefer Sutherlandet nélkülöző 24: Legacy és az új Rocky Horror Picture Show mellett a The Exorcist (Az ördögűző) című horrorsorozathoz is, amelynek az Oscar-díjas Geena Davis lesz a húzóneve.

A széria nagyjából Az ördögűző és az azt másoló mozifilmek már bejáratott sablonját fogja követni, azaz adott lesz egy család: a Rance-família, akiknél a házukban eleinte csak furcsa zajok és motoszkálások borzolják majd a kedélyeket, mígnem aztán a padláson settenkedő démon csúnyán megszállja a család legfiatalabb tagja, Casey (Hannah Kasulka) testét. Eztán szokás szerint jöhetnek majd a papok, akikből William Friedkin mesterművéhez hasonlóan itt is kettő lesz: Lang atya (Ben Daniels) és Ortega atya (Alfonso Herrera).

Az előzetest elnézve egyelőre inkább csak mérsékelten félelmetesnek ígérkező The Exorcist idén ősszel fog indulni a Fox amerikai csatornájának műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik