Videó

Megtaláltuk a Művészetek Völgye legbetegebb előadóit

Mivel a halál;orgazmus Magyarország él-diszkópunk zenekarának titulálja magát, érzékelhető, nem egy magát túl komolyan vevő együttesről van szó. Az idei Művészetek Völgyében Taliándörögdön léptek fel, ahol saját szemünkkel láthattuk, a szó legnemesebb értelmében állítják elő a trash-t, munkásságukban pedig keveredik a punk, a Tudósok szellemiségét továbbvivő értelmiségi, abszurd undergrounddal.

A halál;orgazmus zenekart 2012 tavaszán alapította Pintér Gergő énekes, Csank László basszusgitáros és Gressai Ferdinánd dobos, akikhez aztán csatlakozott Kocsis Szilveszter billentyűs, így alakult ki az a hangzásvilág, amit a banda most is képvisel. És hogy az milyen?

Nagyjából ilyen:

Első albumuk COITUS címmel jelent meg, egy duplalemez első feleként, amit aztán az EXITUS követett. Most éppen a harmadik albumukra próbálnak pénzt gründolni az Indiegogón, amihez szintén készítettek egy vicces videót, s amelyből kiderül, nem is a dalok előállítására kérnek pénzt, hanem arra, hogy

Megszerelhessék elromlott winchesterüket, amin a Dinamikus Meditáció elnevezésű album B-oldalának tartalma rekedt.Imigyen:

Hogy látszódjon, a zenekar rajongói is kifejezetten hardcore-arcok, íme egy kisebb merítés, milyen volt a hétfői fellépésük:

2016-26-7--18-43-59

1

IMG_0262

IMG_0284

5

4

Fotók: Muchichka László
Legfrissebb videók
Olvasói sztorik