Kultúra

A Fear the Walking Dead új videóját látva kétszer is meggondolod, hol hajtod álomra a fejed

Napvilágot látott az első izgalmas részlet a zombidráma 2. évadának folytatásából.

Hamarosan folytatódik a The Walking Dead kistestvéreként tavaly indult Fear the Walking Dead című széria második évada, vadonatúj részekkel. A Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand) alkotta szereplőgárdával készülő zombidráma augusztusban tér vissza a tévéképernyőkre. A folytatás egyik epizódjából most egy balsejtelmű részlet jelent meg, amelyben egy baseballütős alak közelíti meg az egyik békésen szunyókáló szereplőt. A jelenetnek érezhetően nem lesz jó vége.

A tizenöt részes második évad nyolc epizóddal visszatérő második felében folytatódik a Clark/Manawa, Salazar és Strand család széthullása. Az Abigail nevű jachton történtek során minden karaktert rengeteg hányattatás ért. Most mindenki a saját sorsának kovácsa kell, hogy legyen, ha túl akar élni. Aliciának azzal adódik nehézsége, hogy Madison nem hagyja elmenni Nicket, míg Travis azon igyekszik, hogy megvédje Christ az apokaliptikus sötétségtől, mely el akarja őt nyelni. Strandet lassan felemészti a bánat, Daniel sötét múltja pedig kiábrándítóan hat Ofeliára, aki már azt latolgatja, túl tudják-e egyáltalán élni az eseményeket és vajon képesek lesznek-e arra, hogy új életet kezdjenek.

Fear the Walking Dead legújabb epizódja világszerte augusztus 22-én hétfőn, 03:00 órakor, az amerikai premierrel egy időben fog debütálni az AMC műsorán. Aki lemarad róla (mert mondjuk alszik), az megnézheti majd az ismétlést aznap este 22:00 órától.

Forrás: AMC Networks International

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik