Kultúra

Érdekesen alakul az új Pókember-film szereplőgárdája

A közelmúltban aláírt szereplők után most egy olyan színész csatlakozott a produkcióhoz, aki már játszott Marvel-moziban, csakhogy teljesen más szerepben.

Szépen gyarapodik a Marvel stúdió égisze alatt készülő Spider-Man: Homecoming (Pókember: Hazatérés) színészgárdája, ugyanis a főhőst megformáló Tom Holland, a majd Vasemberként feltűnő Robert Downey Jr., a May nénit alakító Marisa Tomei és az állítólag a film gonoszát játszó, de hivatalosan a mai napig meg nem megerősített Michael Keaton mellett immár biztos, hogy Kenneth Choi is benne lesz a produkcióban – jelenti a Deadline.

A nem túl ismert Choi leszerződése azért érdekes, mert már azt is tudni, hogy Peter Parker gimijének igazgatóját fogja megformálni, holott a színész már játszott Marvel-filmben: nevezetesen az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban, amelyben Steve Rogers (Chris Evans) háborús különítményének egyik kommandósát, Jim Moritát alakította.

Kenneth Choi (bal szélen) mint Jim Morita a Kapitány kommandójának többi tagjával együtt az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban. Fotó: Marvel Studios
Kenneth Choi (bal szélen) mint Jim Morita a Kapitány kommandójának többi tagjával együtt az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban. Fotó: Marvel Studios

Choi csatlakozása mellett az elmúlt hetekben egyéb nevekkel is bővült a Pókember-mozi társulata: ők a Keatonhoz hasonlóan egyaránt jelenleg még ismeretlen karaktereket játszó Michael Barbieri (Little Men, A sötét torony), Laura Harrier (One Life to Live, Felejthetetlen) és Tony Revolori. Rajtuk kívül még a fiatal Zendaya Coleman neve ismert, akinek szerepéről mindössze annyival tudni többet, hogy a figuráját Michelle-nek fogják hívni.

A produkció színészgárdája kapcsán tehát továbbra is az a legfőbb kérdés, hogy Michael Keaton vajon tényleg benne lesz-e a filmben és ha igen, úgy mégis melyik gonoszt fogja megformálni Pókember számos ellenfele közül. Akárhogy is lesz, az már biztos, hogy a 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót levezénylő Jon Watts rendezésében készülő Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik