Kultúra

Fantasztikusan alakul a Thor 3 szereplőgárdája

A Marvel következő nagyszabású produkciójához négy új színész is csatlakozott, akiknek egyike egy kétszeres Oscar-díjas színésznő.

Miközben a szélsebesen az év legsikeresebb filmjévé vált Amerika Kapitány: Polgárháború megállíthatatlanul tarol a mozikban, a Marvel Studios hatalmas univerzumépítő gépezete nem nyugszik és egyéb leendő produkciók mellett már a Thor: Ragnarok című harmadik Thor-mozi előkészítésével van elfoglalva. A Taika Waititi rendezésében készülő film kapcsán azt eddig is tudtuk, hogy a főhősként visszatérő Chris Hemsworth mellett a Polgárháborúból kimaradó Hulkként Mark Ruffalo is kulcsszerepet kap majd a történetben, most azonban a stúdió leleplezte, hogy kik is lesznek az új mellékszereplők, akiket a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, továbbá Jeff Goldblum, Tessa Thompson és Karl Urban fognak játszani.

A Marvel bejelentése értelmében Blanchett a Hela nevű titokzatos és roppant erős új főgonoszt fogja megformálni, Goldblum a Nagymester nevű halhatatlan karakter szerepét kapta, Thompson kisasszony a Marvel asgardi figurái között klasszikusnak számító Valkűrt alakíthatja majd, míg Urban az ugyancsak asgardi Skurge nevű baltás gonoszt vállalta be.

Hela, Skurge, a Nagymester és Valkűr karaktere is bemutatkozik majd a Thor: Ragnarokban. Fotó: Hypable
Hela, Skurge, a Nagymester és Valkűr karaktere is bemutatkozik majd a Thor: Ragnarokban. Fotó: Hypable

Az impozáns új kvartett és a Bosszúállókat is erősítő két szuperhős mellett Lokiként Tom Hiddleston, Heimdallként Idris Elba és Odin szerepében a nagyszerű Sir Anthony Hopkins is visszatér majd a Thor 3-ban, amely 2017. november 3-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik