Kultúra

Érdekesen fog kinézni Dwayne Johnson a Halálos iramban 8-ban – fotó

A Hobbs szerepében visszatérő Szikla új fizimiskával fog nyomulni a következő részben.

Azt követően, hogy a Halálos iramban 8 (Fast 8) a minap megjelent össznépi forgatási videójában ő is felbukkant, Dwayne Johnson most az Instagramján osztott meg egy képet magáról, amelyen már azt leplezi le, hogy a nyolcadik filmben milyen új stílusa lesz az általa megformált Hobbsnak. Hogy a különleges ügynök miért válik majd még a korábbinál is keménycsávósabbá, az egyelőre jó kérdés, mindenesetre a kép kétségtelenül menő lett.

Instagram
Instagram

A képhez mellékelt szövegében A Szikla egyebek mellett arra is célozgat, hogy Hobbs karaktere a jövőben saját spinoffot kaphat, amely egyáltalán nem tűnik esélytelennek, miután a Universal Pictures stúdió még novemberben beharangozta, hogy a jövőben előzményfilmeket és a szereplőkre külön-külön koncentráló mozikat is terveznek forgatni.

A verdás széria nyolcadik installációjában Johnson mellett a Vin Diesel , Michelle RodriguezJordana Brewster, Tyrese Gibson és Chris “Ludacris” Bridges alkotta alapcsapat is visszatér, továbbá Jason Statham, Lucas Black, Elsa Pataky és Kurt Russell is megint előkerül majd, míg a két új mellékszereplőt az Oscar-díjas Charlize Theron és az ifjú Scott Eastwood játssza. A Halálos iramban 8 2017. április 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik