Kultúra

Jeff Bridges is benne lesz a Kingsman 2-ben

Az Oscar-díjas színész a Twitteren jelentette be, hogy csatlakozott a kémmozi színészgárdájához.

Remekül alakul a Kingsman: The Golden Circle (kb. Kingsman: Az arany kör) címen készülő Kingsman 2 szereplőgárdája, ugyanis a nemrégiben csatlakozott és már az első forgatási fotókon is feltűnt Channing Tatum, továbbá a ritkán színészkedő Elton John után most az Oscar-díjas Jeff Bridges személyével bővült a társulat – adta hírül a Deadline.

A leigazolását Tatumhoz és Sir Eltonhoz hasonlóan a veterán színész is a közösségi médián keresztül erősítette meg, méghozzá ugyanazzal a megoldással, mint kollégái: a Kingsman 2 hivatalos poszterének egy újragondolt változatát osztotta meg a Twitteren. Íme:

Akárcsak a többieknél, úgy azt egyelőre Bridges esetében sem tudni, hogy a 66 éves színész kit fog alakítani a filmben, amelynek forgatókönyvét az első részt író-rendező Matthew Vaughn dolgozta ki és bár még mindig nem hivatalos, de állítólag a folytatást is ő rendezi.

A produkcióban az alapfilmből visszatérő Taron Egerton (Gary Unwin), Mark Strong (Merlin) és Sophia Cookson (Roxy) mellett  az egyaránt Oscar-díjas Julianne Moore és Halle Berry is játszani fog. A Kingsman 2 premierje 2017. június 16-án lesz az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik