Kultúra

Elton John beáll a Kingsman kémjei közé

Legalábbis nagyon úgy fest, miután a zenészikon csatlakozott a Kingsman 2 szereplőgárdájához.

Már korábban is pletykálták, mígnem mostanra biztossá vált, hogy Channing Tatum után Elton John is aláírt a már forgó Kingsman 2-höz. A nagy hírt maga Sir Elton (valódi nevén Reginald Kenneth Dwight) jelentette be az Instagramján, méghozzá a lent látható poszttal, amely a film hivatalos poszterének Elton-stílusban újragondolt változata akar lenni.

Elton John Kingsman 2

Ahogyan arra a mellékelt kommentárjában az énekes-zeneszerző is céloz, meglehetősen régen játszott utoljára mozifilmben: karrierje során eddig először és utoljára az 1975-ben bemutatott Tommy című musicalben, amelyben a röhejes nevű Flipper-mágust alakította. Magyarán röpke 41 elteltével a jövő júniusban mozikba kerülő Kingsman 2 lesz a második olyan mozifilmje, amelyhez kivételesen nem betétdalt szerez, hanem szerepel benne.

Azt jelenleg még nem tudni, hogy az 1995-ben Az oroszlánkirály “Can You Feel the Love Tonight” című betétdaláért Golden Globe-bal és Oscar-díjjal kitüntetett zenész kit fog megformálni a produkcióban, azonban miután a héten megjelent első forgatási fotók felfedték, hogy Tatumból öltönyös kém lesz, nem csodálkoznék, ha utóbb Sir Elton is hasonló szerepben tűnne majd fel.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik