Kultúra

Idris Elba megmutatja, mekkora ász lenne James Bondként

Előzetest kapott a Bastille Day című akciófilm, amelyben a potenciális 007-esként is rebesgetett színész titkos ügynököt játszva zúz le pár arcot.

Először még 2014-ben merült fel, hogy akár Idris Elba is lehetne majd Daniel Craig utódja James Bondként, miután az utóbbiról sosem tudni biztosan, mikor gondol egyet és szakít a szereppel, tekintve, hogy már többször is úgy nyilatkozott, marhára unja az egészet. Noha a bőrszíne miatt Elba mint jelölt sokaknál kiverte a biztosítékot, a színészi kvalitásai és a fizikuma révén eddig is sejtettük, hogy klassz lenne a 007-es szerepében, amit most az ő főszereplésével készülő Bastille Day című akcióthriller előzetesében be is bizonyít.

A James Watkins rendezte filmben a Luther címszerepéért 2012-ben Golden Globe-díjat nyert színész egy volt CIA ügynököt alakít, aki Párizsban egy fiatal szélhámossal (Richard Madden) fog össze, miután a srác olyan információk birtokába kerül, amelyekkel megállíthatják a francia fővárost fenyegető terrortámadás elkövetőit.

A pörgősnek ígérkező Bastille Day április 22-én fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik