Kultúra

Feszkós és kemény sorozatot ígér a Kiképzés első trailere

Megérkezett a kultikus akciófilmen alapuló új széria kedvcsinálója, amelyben a rossz zsaru szerepét játszó Bill Paxton sziporkázik.

Miután augusztusban kiderült, hogy a kultikus Kiképzés is áldozatául esik a korábban sikeres mozifilmek és sorozatok körében hódító tévés rebootolási trendnek, az eddigi tapasztalatok alapján joggal feltételezhettük, hogy sok jó ebből a feldolgozásból sem fog kisülni. Mindazonáltal amikor a produkcióért felelős CBS tévés hálózat februárban bejelentette, hogy Denzel Washington örökébe lépve a sorozatban Bill Paxton fogja megformálni az új ellentmondásos főhőst, felcsillant némi remény, hogy talán mégsem lesz teljesen nézhetetlen a széria, amelyhez mostanra megérkezett az első kedvcsináló.

Az előzetes ékes példaként szolgálhat arra, hogy mennyire sokat számít a jól eltalált színészválasztás, hiszen míg a napokban megjelent trailerek alapján a Halálos fegyver-sorozat és a MacGyver-reboot is harmatgyengének ígérkezik, addig a Kiképzés már most meggyőző tud lenni, hála a tapasztalt Bill Paxton brillírozásának. A négyszeres Arany Glóbusz-jelölt színész szemlátomást nagyon elemében lesz a korrupt nyomozó szerepében, ezáltal noha a zöldfülű partnerét játszó Justin Cornwell nyilvánvalóan nem fog nagyot alakítani, Paxton miatt mindenképpen érdemes lesz adni egy esélyt a szériának.

A nemcsak izgalmasnak, de bizonyos fokig humorosnak is ígérkező új Kiképzés várhatóan 2017 elején fog startolni a CBS amerikai csatornájának műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik