Kultúra

A tesók visszatérnek A szökés folytatásának első trailerében

Megjelent a nagy sikerű akció- és drámasorozat új évadának előzetese, melyben Michael Scofieldről váratlanul kiderül, hogy életben van.

Ahhoz képest, hogy elvileg nem is olyan régen kezdték el forgatni A szökés (Prison Break) ötödik szezonjaként is emlegetett új minisorozatot, már most megérkezett a produkció első előzetese, amely kapásból néhány érdekes infót árul el a folytatás sztorijáról.

A kedvcsinálót nézve megtudhatjuk, hogy Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli a Michael Scofieldtől (Wentworth Miller) született kisfiát, mígnem egy napon felbukkan a Zsebes (Robert Knepper) és arról informálja Lincoln Burrowst (Dominic Purcell), hogy úgy tűnik, az öccse csodával határos módon életben van, méghozzá valahol egy Isten háta mögötti börtönben, ahonnét persze ki kellene őt hozni. Nem is kell több Lincolnnak és szemlátomást Golyófejjel (Rockmond Dunbar) összefogva felkerekedik, hogy megtalálja és megszöktesse Michaelt.

Az előzetes alapján határozottan izgalmasnak ígérkezik a 2005-2009 között futott sorozat új évada, amely valamikor 2017 első felében fog startolni a Fox amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik