Kultúra

Szívek szállodája: Luke és Lorelai utolsó forgatási fotójától megolvadnak a kövek

A Netflix befejezte az újraélesztett Szívek szállodája forgatását, az álompár imádni való búcsújával nyitjuk a hétvégét.

Coming out: én rajongásig imádom a Szívek szállodáját. Így aztán amióta hírét vettük, hogy a Netflix feléleszti a szériát – legalábbis egy rövidke időre -, teljes bennem a várakozás – minthogy egyik blockbuster-franchise-nak sem vagyok keményvonalas rajongója, így pláne hiányzott már valami, amitől úgy bepörgök, mint a kollégáim a Star Warstól. A négyszer kilencven perces részekből álló revival pontos érkezésének időpontját egyelőre nem tudni, annyi bizonyos, hogy még idén sor kerül rá – ebben pedig annál is inkább bízhatunk, minthogy a stáb, nagyon úgy tűnik, hogy befejezte a forgatást, márpedig az Államokban nemigen töltenek éveket utómunkával.

A forgatás zárásáról maga Luke, azaz Scott G. Patterson emlékezett meg, nem is akárhogyan: egy Lauren Grahammel, azaz Lorelai-jal közös fotót posztolt a Twitterre.

Egyszerűen csak adjátok oda Lauren Grahamnek az Emmy-t most

– jelezte finoman a véleményét kolléganője alakításáról.

Luke és Lorelai együtt egy fotón – minden rajongó álma, elvégre évadokon keresztül drukkoltunk érte, hogy vegyék már észre a nyilvánvalót, jelesül hogy egymásnak vannak teremtve. Aztán összejöttek, aztán szétmentek, aztán a finálé természetesen megkönyörült rajtunk, de azt azért nem tudjuk, mit is forralt a fejében a zseniális Amy Sherman-Palladino a páros sorsáról. A keményvonalas rajongók alighanem akkor mennének mennybe, ha kapnánk egy kellően bolond Luke-Lorelai esküvőt, ahol aztán Jess és Rory is végre egymásra találhatna. Hamarosan kiderül. A Netflix remélhetőleg tartja magát a szokásos módszertanhoz és egyben teszi elérhetővé a teljes szériát, ami 360 percnyi maratoni Gilmore-élményt jelent majd, a sorozat szelleméhez híven pizzával, dobozos kínai kajával, popcornnal és fagyival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik