Kultúra

Az egyik kedvenc is visszatér az új Szívek szállodájában

A Netflix és a Jess karakterét megformáló Milo Ventimiglia is megerősítette, hogy benne lesz a már készülő folytatásában.

Alig másfél hete vált hivatalossá, hogy a Netflix égisze alatt valóban elkészül a Gilmore Girls, azaz a Szívek szállodája korrekt befejezéseként szolgáló négy darab, egyenként kilencven perces új epizód, amelyben a két Gilmore lányt alakító Alexis Bledel (Rory) és Lauren Graham (Lorelai) mellett többen is visszatérnek majd a sorozat korábbi szereplői közül. A névsor most tovább bővült, méghozzá Milo Ventimiglia személyével, aki 2001-2006 között harminchét részben formálta meg a sokak egyik kedvencévé vált Jess Mariano figuráját.

Csatlakozását az új Szívek szállodája stábjához maga Ventimiglia is megerősítette a Twitteren, ahol a forgatókönyv neki szánt példányának fotóját is megosztotta:

Mindeközben egyre impozánsabban alakul a Rory kegyeiért harcoló lovagok névsora, ugyanis Ventimiglia Jess Marianója mellett Dean Forester is benne lesz a sorozat folytatásában, miután az őt alakító Jared Padalecki is aláírt a visszatérésre.

Forrás: Twitter, TV Line, Vulture

Ajánlott videó

Olvasói sztorik