Kultúra

Hivatalos: visszatér a Szívek szállodája

A Netflix mellett a Lorelai karakterét alakító Lauren Graham is megerősítette, hogy folytatódik a Gilmore lányok története.

Még októberben robbant a hírbomba, miszerint a Netflix elkezdte kidolgozni a Gilmore Girls, azaz magyar címén a Szívek szállodája folytatását, azonban a projektet nem erősítették meg, legalábbis mostanáig. A Netflix bejelentése nyomán immár hivatalosan is készül a sorozat spéci folytatása, amely négy darab kilencven perces epizódból fog állni.

Mostanra az is eldőlt, hogy a sorozat emblematikus alkotója, Amy Sherman-Palladino készíti a 2000-2007 között futott széria lezárásaként funkcionáló produkciókat és ezekben a két főszereplőt alakító Alexis Bledel (Rory) és Lauren Graham (Lorelai) is visszatér majd. Mellettük az eredeti szereplőgárdából Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason) és Keiko Agena (Lane Kim) is benne lesz a filmekben.

A Szívek szállodája folytatását nemcsak a Netflix, de a Twitteren Lauren Graham is megerősítette, méghozzá az alábbi poszttal, amelyben így fogalmazott:

MEGERŐSÍTHETEM: ideje, hogy én és ez a dzseki, amit 2007-ben lenyúltam, visszatérjünk dolgozni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik