Kultúra

Még odébb a film, de máris benézhetünk az új Bourne-mozi kulisszáiba

Werkvideót kaptunk az idén érkező Bourne-filmhez, amelyből kiderül, a csihipuhi mögött komoly mondanivalója is lesz az alkotásnak.

A Bourne-csapdát, illetve a Bourne-ultimátumot is jegyző Paul Greengrass rendezésében és a 2007-es trilógiazáró után ismét Matt Damon főszereplésével készül a simán/egyszerűen csak Jason Bourne címűre keresztelt ötödik darab, amelyhez most megjelent egy díszletek mögé kalauzoló videó.

Egyelőre elég ködös a következő kémes film cselekménye, annyi biztos csak, hogy Jason Bourne 12 évvel az eltűnése után újra visszatér, hogy elvarrja a múlt szálait, de a CIA megint bekavar a képbe. A kis videóból kiderül az is, Matt Damon mennyire örül, hogy negyedszerre is Jason Bourne lesz és milyen pazar együtt dolgozni Greengrassal. A marketingízű szövegek után vannak egyéb érdekességek is, a rendező elárulja, a CIA-nak azért kell Bourne, mert nem akarnak elveszíteni egy több milliót érő szuperfegyvert. Illik majd odafigyelni a sztorira is, ugyanis a főszereplőnek komoly mondanivalója lesz a világról, s az ütlegelések, illetve lövöldözések, robbantások mellett ez is fontos lesz (állítólag).

A címszereplőt megformáló Damon mellett Nicky Parsonsként Julia Stiles is visszatér a filmben, mialatt az új mellékszerepekben az Oscar-díjas Tommy Lee Jones és Alicia Vikander, illetve Vincent Cassel láthatók majd. A Jason Bourne július 28-án kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik