Kultúra

Matt Damon továbbra is a múltját kutatja a Bourne 5-ben

A színész elárulta, mi motiválja majd karakterét, akink hosszú kihagyás után bújik a bőrébe ismét.

Matt Damon éppen a világot járja, hogy legújabb filmjét, a jól sikerült Mentőexpedíciót promotálja, így úton-útfélen interjúkat ad, de az újságírók az egyelőre alcím nélküli ötödik Bourne-moziról is kérdezgették. A színész elárulta:

Bourne visszakapja emlékei egy részét, bár ez nem jelenti majd azt, hogy mindent tud majd. 12 esztendő telt el azóta, hogy Jason Bourne eltűnt, vagyis meg kell válaszolnunk néhány kérdést: Hol volt eddig? Mit csinált? Mi mozgatja, hogy ismét cselekedjen? Ha ezekre fény derül, kész is a film.

A kémes-összeesküvős akciófilmben a kigyúrt Matt Damon mellett számos korábbi szereplő is visszatér, Edward Norton, Chris Cooper, Brian Cox, David Strathairn, illetve Julia Stiles korábbi szerepeikben tűnnek fel, de azért akad néhány ismert új név is a stáblistán. Tommy Lee Jones CIA-főnököt játszik, Vincent Cassel pedig Matt Damon ellenfelét, egy bérgyilkost alakít, de a mostanában igen felkapott Alicia Vikander is feltűnik. A rendezői székben sincs változás, a második és harmadik film rendezője Paul Greengrass is visszatér. A franchise következő része 2016. július 29-én érkezik a mozikba.

Forrás: Screenrant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik