Kultúra

Fantasztikus az X-Men: Apokalipszis legújabb videóáradata

Az aktuális felhozatalban Angyal, Vihar, Psziché és Magneto karaktervideója mellett egy ütős ketrecharcos részletet is megnézhetünk a filmből.

Folytatódik az X-Men: Apokalipszis egyre intenzívebb reklámkampánya és továbbra is minimum kétnaponta jelennek meg új anyagok Bryan Singer negyedik mutánsmozijához, amely a túlzott promóció ellenére továbbra is nagyon klassznak ígérkezik.

A produkcióhoz ezúttal négy karaktervideó is érkezett, amelyek az Oscar Isaac által megformált kegyetlen Apokalipszis leendő követőit, azaz Angyalt (Ben Hardy), Vihart (Alexandra Shipp), Pszichét (Olivia Munn) és Magnetót (Michael Fassbender) mutatják be röviden. Már ezek a filmecskék sem rosszak, pláne, hogy új snitteket is lelepleznek a moziból, azonban egyik sincs olyan ütős, mint a legalul látható filmklip, amelyben Angyal és Árnyék (Kodi Smit-McPhee) ketrecharcos küzdelmébe nézhetünk bele, miközben Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) a színfalak mögött készül valami turpisságra.

A tekintélyes szereplőgárdájú X-Men: Apokalipszisre már nem kell sokat várni, ugyanis egy héttel az amerikai premier előtt, május 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik