Kultúra

Zúzósak az X-Men: Apokalipszis legújabb videói

A mutánsmozihoz érkezett látványos tv-szpotok mellett megjelent az első hosszabb részlet is a produkcióból.

Akárcsak a Marvel a magyar mozikba a héten megérkező Amerika Kapitány: Polgárháború esetében, úgy a 20th Century Fox sem vesztegeti az idejét és keményen tolja az X-Men: Apokalipszis reklámkampányát, azaz mostanság már kétnaponta új promókat zúdít a világhálóra. Az aktuális felhozatal két az ázsiai mozis piacra szánt tévészpotot, illetve egy klippet tartalmaz, melyek mindegyikében új pillanatokat ismerhetünk meg a filmből.

Bryan Singer negyedik mutánsmozija az év egyik legnagyobb szuperhősös banzájának ígérkezik, amelyben az Oscar Isaac alakította nagyon kék és nagyon legyőzhetetlen Apokalipszis fog a világvégével fenyegetőzni, miután ő és a maga mellé állított négy követője, Psziché (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender), Vihar (Alexandra Shipp) és Angyal (Ben Hardy) az emberiség kiirtását tűzik ki célul. Természetesen ezt a Charles Xavier (James McAvoy) és Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) vezette fiatal mutánsok nem fogják tétlenül nézni, így szembeszállnak a náluk sokkal erősebb ellenfelekkel.

A már említetteken felül a Nicholas Hoult (Bestia), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Higanyszál), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Lucas Till (Plazma), Josh Helman (William Stryker) és Lana Condor (Jubilee) alkotta igencsak tekintélyes szereplőgárdával készülő X-Men: Apokalipszis egy héttel az amerikai premier előtt, május 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik